[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search
 

1. Annoncering af SSLUG årsmøde 28/11

Der afholder årsmøde (ordinær generalforsamling) i SSLUG
lørdag 28/11 10.30 - 16 på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby
i bygning 116 auditorium 81.I denne email er der tre dele - du bedes læse om følgende. * Kandidater til SSLUGs bestyrelse. * (Ideer til) hvad der skal ske på årsmødet ? * Praktiske ting om årsmødet. Vær venlig at undlade at trykke reply på denne email.... Læs!

Kandidater til SSLUGs bestyrelse


På årsmødet den 28/11 skal der bl.a. vælges ny bestyrelse. Vi fra den nuværende bestyrelse vil derfor bede Jer om at få opstillet dem som I mener skal lede SSLUG i 1999. Alle som er medlem af SSLUG kan opstille.

Hvad laver bestyrelsen egentlig ?

Bestyrelsen skal sikre SSLUGs løbende virksomhed, og at vi holder SSLUG på en god kurs. Bestyrelsen er officielle repræsentanter for SSLUG. I 1998 har bestyrelsen mødtes en dag hver 3. måned - og det har været hyggeligt - og ind i mellem disse møder har vi diskuteret mange emner per email. Vi har generelt været meget enige og det behøver ikke at være et kæmpe arbejde at være med i bestyrelsen, men det er et stort ansvar overfor SSLUG.

Hvad er bestyrelsen sammensat af ?

Vi har i 1998 haft følgende sammensætning af bestyrelsen:
  * Formand: Peter Toft (pto@sslug.dk)
  * Næstformand: Kalle Andersson (kalle.andersson@mbox303.swipnet.se)
  * Sekretær: Keld J. Simonsen (keld@dkuug.dk)
  * Kasser: Ole Vilmann (ov@danmar.dk)
  * Menig 1 Lars Madsen (m@dsen.net)
   Menig 2 Kenneth Geisshirt (kneth@strubix.dk)

og * Observatør Martin Wahlen (mva@sbbs.se)

  * betyder stiller op igen.

Hvorfor skal jeg stille op ?

Fordi du mener at du kan tilføre ideer, holdninger og energi på vores forening, der på alle måder er en succes. I 1998 har vi haft en vækst på mere en 600% - der er ingen tegn på at vi stopper. Det er vigtigt at SSLUG har en god bestyrelse!

Hvordan stiller jeg op ?

Du kan stille op til alle poster, eller kun til nogle af dem - anfør hvad du ønsker at stille op til. Du sender en email til bestyrelsen@sslug.dk senest den 21/11 kl. 12:00 med dit navn, adresse og email (evt. telefon) (har du et mindre GIF-billede af dig selv, så attach gerne dette). Hvis du har stillere - folk i SSLUG som gerne vil have dig ind i bestyrelsen, så anfør gerne dem. Vi laver en hjemmeside, http://www.sslug.dk/aarsmoede1998.html, hvor du løbende kan følge, hvem der stiller op. På årsmødet vil du eller dine stillere få mulighed for at præsentere dig.

(Ideer til) hvad der skal ske på årsmødet ?


Der er mindst følgende på programmet.
* Formandens beretning og måske fra andre repræsentater
* Revision af regnskab
* Der skal vælges ny bestyrelse for SSLUG.
* Vælge revisorer
* Vedtage nye vedtægter <- mere om dette !!
* Ny(t/e) æresmedlemmer ???
* Der uddeles pris til medlem nummer 1000 af SSLUG
* Der skal vælges logo for SSLUG. Der er en præmie til vinderen !
* Diskussion omkring hvor SSLUG skal hen i 1999
Hvis du har andre ideer til diskussion eller præsentation på årsmødet, så skal du senest meddele dette ønske til bestyrelsen ved at emaile til bestyrelsen@sslug.dk senest den 21/11 kl. 12:00 - du skal IKKE trykke reply på denne email !!!!!!!! Vi forbeholder os ret til at vælge mellem det ønskes.

Praktiske ting om årsmødet.


Vi håber meget at vores svenske venner kommer talrigt til mødet - og I svenskere skal sende en email til Martin Wahlen . Martin vil så tættere på mødet bede jer danskere om at køre forbi flyvebåden kl. 9.45 og hente svenskerne. Mere om dette senere!! Husk at booke plads på pilen/flyvebåden kl. 9 !! Martin har mere information hvis nødvendigt. Vi tror umiddelbart at vi bliver 200-250 til mødet (ved 275 deltagere, så lukkes dørene af hensyn til brandmyndighederne). Derfor er det mest realistisk, at du selv laver en madpakke og tager en sodavand/øl med. Nogle på DTU bør undersøge mulighederne for kaffe og te, og melde til bestyrelsen, hvad der kan gøres.
Der kommer mere information senere !!!
 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2004-03-07, 21:24 CET [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive](none) [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *
 

Denne side vedligeholdes af Peter Toft (<pto@sslug.dk>)