Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Förstasida   Anmälning   Postarkiv   Översikt   Kalender   Sök
 

SSLUG's Vejlederordning

Som nyt medlem af SSLUG kan man med garanti være usikker på hvad der egentlig foregår i SSLUG og hvorfra man nemmest kan få den rette information. Endnu større er problemet, hvis man egentlig godt vil give en hånd med i de ting der allerede foregår i SSLUG, men ikke ved hvem man skal kontakte.

Nogle af de spørgsmål man hurtigt støder på er:

SSLUG indfører nu en frivillig ordning, hvor man kan tilmelde sig og få tildelt en personlig SSLUG-vejleder, som kender SSLUG ret godt. Vejlederen skal vejlede om at få skabt samarbejde og hjælpe med hvordan SSLUG virker. Det skal understreges at der IKKE er tale om en LINUX-vejleder men om en SSLUG-vejeleder.

Står man alene med spørgsmål er vejlederen et godt sted at starte. Ordningen er et tilbud til dig, som gerne vil være mere aktiv i SSLUG, men som ikke ved hvordan du gør det.


Hvad gør man for at få en vejleder

Hvad gør man for at få en ny vejleder

Hvornår kan man være vejleder

Fra starten bestyres <vejleder@sslug.dk> af Poul-Erik Andreasen <poulerik@pea.dk> som kender mange personer i SSLUG. Hvis nogen har lyst til at ændre på dette eller være med til at hjælpe så skriv til <sslug-forening@sslug.dk>.

 
Förstasida   Anmälning   Postarkiv   Översikt   Kalender   Sök

 
 
Fel och synpunkter angående webb-sidorna skickas till <www_admin>. Senaste ändring Sunday, 07-Mar-2004 21:27:26 CET
Denna sidan underholds av Peter Toft .