[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

døende disk?



Hej.

Jeg har en WD disk kørende på et kort med en SIL2134 chip, dvs noget Silicon
Image ATA hejs.
Desværre kommer der følgende ting i min dmesg

ata5: hard resetting port
ata5: softreset failed (SRST command error)
ata5: follow-up softreset failed, retrying in 5 secs
ata5: hard resetting port
ata5: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl 300)
ata5.00: failed to set xfermode (err_mask=0x101)
ata5.00: limiting speed to UDMA/33
ata5: failed to recover some devices, retrying in 5 secs
ata5: hard resetting port
ata5: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl 300)
ata5.00: configured for UDMA/33
ata5: EH complete
SCSI device sdc: 781422768 512-byte hdwr sectors (400088 MB)
sdc: Write Protect is off
sdc: Mode Sense: 00 3a 00 00
SCSI device sdc: drive cache: write back
SCSI device sdc: 781422768 512-byte hdwr sectors (400088 MB)
sdc: Write Protect is off
sdc: Mode Sense: 00 3a 00 00
SCSI device sdc: drive cache: write back
sd 4:0:0:0: SCSI error: return code = 0x06000000
end_request: I/O error, dev sdc, sector 55762911

Jeg har prøvet med smartctl men den siger at enheden ikke understøtter
smart, hvilket jeg finder yderst tvivlsomt eftersom disken er 5mdr gammel.
--smart=on på disken hjælper heller ikke med at få den til at aktivere
smart.

Hvad kan jeg gøre for at få testet om disken er defekt, udover at hive den
over i en maskine med noget windows og så køre et WD testtool?

MVH: Lasse Thomsen

 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2007-05-01, 02:01 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *