[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Udev problemer med SuSE 10.0



Jeg har lige installeret et nyt ASUS bundkort med
en AMD64 CPU og har ved samme lejlighed opgraderet
til SuSE 10.0, 64 bit.

I forbindelse med dette har jeg fået noget ballade
med udev:

Problem 1:

CDROM drevet (som er tilsluttet bundkortets sekundære
IDE-kanal på den første IDE-kontroller (der er to
på bundkortet) identificerer sig som /dev/hdg, hvilket
kan ses bla. i hardware info og i /var/log/messages:

Apr  2 08:47:56 martin hal-subfs-mount[12925]: Collected
mount options and Called(0) /bin/mount -t subfs -o
fs=cdfss,ro,procuid,nosuid,nodev,exec,iocharset=utf8 /dev/hdg
"/media/cdrecorder

Imidlertid dukker /dev/hdg IKKE op efter en boot - men
først hvis jeg går ind i YaST->hardware info.

I /sys/block (hvor de andre diske - hda, hdc, hde sda og sdb
kan findes) eksisterer hdg heller ikke efter en boot.

Jeg har set efter relaterede fejlmeddelser i /var/log og har
forsøgt at gennemskue /etc/udev indholdet - men uden held.


Problem 2:

Jeg har nogle raw devices (een per fysisk disk), som jeg
tidligere (SuSE 9.2) bandt til character devices i /dev/raw
(/dev/raw/raw1, /dev/raw/raw2, etc).
Jeg havde tidligere problemer med at disse devices fik
nulstillet deres ejerskab efter boot (løst med en ændring
i 50-udev.permissions) - men nu bliver alle disse devices
fjernet helt ved boot.


Er der nogen forslag til løsninger uden at skulle
rekonfigurere det hele ?


God påske til alle


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2006-05-01, 02:02 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *