[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [MISC] Igen en misforståelseFrank Damgaard skrev:
On Mon, Nov 17, 2003 at 17:04:51 +0100, Steen Jensen wrote:

Frank Damgaard skrev:

On Mon, Nov 17, 2003 at 16:13:57 +0100, Steen Jensen wrote:

....


Kortet over Frederiksberg hænger jo sammen med det meget store projekt, det har været at få lagt alle kort over på elektroniske medier GIS, og det projekt er altså startet på et tidspunkt, hvor der ikke eksisterede noget, der hed Linux eller Open Source i Danmark. Og det bygger på udenlandske systemer, så Linux eksisterede såmænd slet ikke. Men det


Det er ikke korrekt. Jeg har anvendt internet og linux før GIS kom på internet. (og faktisk første gang med Netscape var vist på HPUX)
Og dette var FØR windows95 og activeX
Første linux installerede jeg i påske 1992, det var dog uden browser.

Så så små slag, læs nu lige hvad jeg skrev. Jeg skrev ikke, at der var tale om internettet og GIS men at systemet startede før vi fik Linux opfundet.


Nej. Frontend til browser med GIS blev lavet længe efter at Linux blev lavet og browser blev opfundet.
Faktisk er det nok lavet efter Windows95 og en relativ
nyere MSIE version.


Så man kunne have valgt en løsning der virkede på flere platforme.
Sludder og vrøvl. GIS er påbegyndt længe før windows 95, så hvorfor skulle man lave en løsning, der virkede på flere platforme?
Det var slet ikke beregnet til den lille private bruger! Det var beregnet til anvendelse på tekniske forvaltninger i kommunerne.


Så sent som i 2000-1 var jeg som formand for en Grundejerforening i Vendsyssel i kontakt med en af kommunerne, og der havde man knap nok i kommunen adgang til de digitale kort!
Så hold op med det der med, at man bare kunne vælge noget andet. Hvorfor i alverden skal et privat firma dog anvende penge på noget, der ikke er tænkt til at bringe ud til den enkelte borger på hans PC?


Eksisterede der en officepakke til Linux eller BSD i 2000?

Det gjorde der ikke. Det var omkring dette tidspunkt, at der begyndte at komme en Linux, hvor man ikke skulle have den store ledvogtereksamen for at installere Linux.

Og jeg vil gerne have vore folkevalgte brugere skatterne seriøst. Derfor vil jeg ikke have, de ryger i et stort åbent hul eller en stor skattekiste. Og det er altså ikke et lovkrav, at du skal kunne anvende et hvilken som helst operativsystem, men der skal kunne leveres oplysninger, såfremt du anvender en standard. Desværre så kan du altså ikke bare lige omlægge et system som GIS i løbet af 14 dage. Nøjagtig som man ikke bare lige kunne omlægge Amanda fra OS2 til windows.

Med venlig hilsen

Steen 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 19:41 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *