[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [FORENING] meningsmåling dedikerede lister 0v1.Klavs Klavsen wrote:
Der er ikke trafik på nogle af listerne.

Det er syndt.Præcis, det er synd, men viser at der ikke er behov for seperate lister til disse emner og de bør derfor slås sammen, indtil et evt. behov opstår.

Og så er vi jo tilbage ved hønen og ægget igen.
Der kommer ikke sp. om php fordi der ikke er en liste, og der er ingen liste fordi der ikke er sp. om php.


Jeg synes at der er gode argumenter for begge synspunkterne, men de er jo noget uforenelige.

Igen: Hvad med at slå bro over ved at lave en prøveperiode for alle nye lister på x måneder. Vurderer bestyrelsen at der er for ringe aktivitet på listen nedlægges den igen med en slutmail der henviser til den liste man kan bruge i stedet.

Det ideelle ville naturligvis være hvis der kunne sættes nogle objektive kriterier for overlevelse eller ej. Noget i retning af "Hvis flere end x% af de indsendte indlæg ikke besvares" eller "Hvis antallet af tråde ikke overstiger y", så ville man vide hvad man skulle forholde sig til på forhånd.

De der er modstandere af mange lister bør måske lige overveje et øjeblik, om ikke de der er tilhængere af en specialliste har nok modstand mod deres hang til Linux i den ydre verden til ikke også at have et stort behov for modstand på de indre linier.
Ved at gøre det lettere både at få opretet en liste og for bestyrelsen at beslutte at nedlægge samme liste igen, er man efter min mening med til at hjælpe entusiasmen på vej, man afskærer ikke ildsjæle og man har mulighed for at kun aktive lister opretholdes.
Hvis frygten for udvanding og kaos dræber entusiasmen er det noget skidt, den slags problemer må kunne løses med et bakspejl og ikke med en glaskugle.


PS.
Søgeargumentet er, at mange lister ikke nødvendigvis giver en mindre vidensdatabase, da en søgning jo går på tværs af alle lister.
Men lister og viden er jo to ting.
Der er den viden, der som en anden kapital gemmer sig i sslugs arkiver, og så er der den helt aktuelle viden, som spredes dagligt i nye indlæg (den der er i ssluggernes hoveder).
Argumentet for "mange lister" taler om det første, mens argumentet mod taler om det sidste. Derfor taler de der argumenterer forbi hinanden selv om de vist egentlig ikke er uenige.
 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 20:39 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *